Kampioen

23 april 2011

Gona-SVH/Kameleon 3-3

 

   

       

23 april 2011

Toernooi bij Excelsior’20

23 april 2011

JG1

 

Verslag GONA G2 – Kameleon G1             3 - 3

Daar was het dan alweer! De laatste competitiewedstrijd tegen aardsrivaal GONA (G2). Op zaterdag 23 april sloten we de competitie met een gelijkspel af. Dit was wel voldoende om KAMPIOEN te worden!! Het was een hele warme dag en we werden gastvrij ontvangen. Velen van ons waren wel een beetje zenuwachtig omdat we bij winst of gelijkspel kampioen zouden worden. Ook misten we onze keeper (Michael) en de spits (Fahim). Het zou dus extra moeilijk worden.

We begonnen de wedstrijd (zoals jullie van ons gewend zijn) erg goed. Ali maakte de 1-0 en tot een ieders verbazing deed Hanna er nog een schepje bovenop en scoorde de 2-0. Daarna zakten we in en begonnen de problemen. GONA kwam nog voor rust op 2-2. Licht gestrest gingen we naar de kleedkamer.

Na rust bleven we op onze hoede en maakte Ali nog eens 3-2. Daarna hebben de verdedigers met man en macht verdedigd. Iedereen deed erg goed zijn best. Toch werd het nog wel 3-3. Mike werd er voor 5 minuten uitgestuurd omdat hij ‘Hey joh’ tegen de scheidsrechter gezegd zou hebben. Tja, als je naar een uitweg moet zoeken om de thuisclub nog de volle punten te laten pakken, moet je wel wat verzinnen. Of het nou binnen de fair-play is, dat is een andere vraag. Één ding was duidelijk: we moesten van GONA ÉN de scheidsrechter winnen wilden we kampioen worden.

Naderhand werd ook Danny geblesseerd en moest eruit. Gelukkig was Mike wel weer op het veld. De scheidsrechter had nog een laatste middel en dat was gewoonweg niet affluiten. Hij wachtte 6 tot wel 8 minuten op het doelpunt van de thuisploeg, maar die viel niet. Met gebogen hoofd besloot hij toch maar af te fluiten. Zo zijn we toch kampioen geworden en dat hebben we ook uitbundig gevierd. Op het veld, in de kleedkamer en zelfs op het terrein van Kameleon waren sommigen nog steeds aan het juichen! Het was dus een prachtige dag geworden, eentje om niet snel te vergeten! Complimenten aan iedereen die hier een steentje bij heeft gedragen. En natuurlijk Yasmin (onze trainer) HEEL ERG BEDANKT !!!

 

Ali Gunes

Speler G-voetbal Kameleon

===========================================================================================================================================

 

JG 2